<h2>Καλωσήρθατε...</h2><p>Όραμα μας είναι η CARPSERVICE να αποτελέσει πρότυπο & σημείο αναφοράς στον τομέα του τεχνικού ελέγχου, για την ασφαλή οδήγηση & την πρόληψη ατυχημάτων.</p> <h2>ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ</h2><p>Για την υγραεριοκίνηση συνεργαζόμαστε με την ιταλική εταιρία BRC</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.carpservice.4ty.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Αναλαμβάνουμε:

  • Ηλεκτρολογικές εργασίες
  • Τοποθέτηση συναγερμού
  • Ηχοσυστήματα
  • Κλιματισμός
  • Προγραμματισμός εγκεφάλου
  • Μπαταρίες
Εδώ και πολλά χρόνια αποδεικνύουμε έμπρακτα την αφοσίωσή μας για την επισκευή και την βελτίωση των αυτοκινήτων. Σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και ικανοποιούμε τις ανάγκες σας, έχοντας δημιουργήσει ένα ευχαριστημένο και σταθερό πελατολόγιο το οποίο αυξάνεται.
 
Η αξιοπιστία που έχει δημιουργηθεί για το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων που διαθέτουμε, οφείλεται στην ποιοτική εργασία μας και στην πολιτική που ακολουθούμε σχετικά με την παροχή επώνυμων και αυθεντικών προϊόντων και ανταλλακτικών. Η νοοτροπία που επιδεικνύουμε υπαγορεύει ότι συνήθη ανταλλακτικά όπως είναι οι μπαταρίες αυτοκινήτων κι ο εγκέφαλος αυτοκινήτου πρέπει να είναι πιστοποιημένα και γνήσια.
 
Η εμπειρία μας στον τομέα της κατασκευής αυτοκινήτων, η ποιοτική εργασία που παρέχουμε με την χρήση των καλύτερων ανταλλακτικών, και η προτεραιότητα που δείχνουμε στις ανάγκες του πελάτη, είναι τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν την δυνατότητά μας να δημιουργούμε προϋποθέσεις ασφαλείας για την οδήγηση των οχημάτων σας.
 
Πέρα απ’ όλα αυτά όμως, στόχος μας είναι να έχουν πρόσβαση στις παροχές μας όσο το δυνατόν περισσότεροι γίνεται. Γι’ αυτό το λόγο διατηρούμε χαμηλές τιμές, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ο συνδυασμός «ποιότητα και οικονομία» δεν είναι ανέφικτος.